Home

Fénylét

A fény energia, elektromágneses rezgés.


Világunkban minden ?hullámzik?, azaz rezeg, minden anyag sűrűségétől, szerkezetétől és szellemiségétől függő, egyedi hullámhosszon rezeg.
Minden, mi is.
A betegség a sejtek rezgésének megváltozására vezethető vissza, megfelelő frekvenciájú rezgés segítségével visszaállítható az eredeti egyensúlyi állapotba. Általános felfogás szerint, érzésvilágunk, jó közérzetünk a bennünket körülvevő színességből fakad. Valójában attól függ, milyen rezgéseket vonzunk magunkhoz.

A fénnyel való gyógyítás ősi eredetű gyógymód. Évezredekkel ezelőtt ismerték a fény és a szín a lélekre és így az egészségre gyakorolt hatását. Az élet és az egészség legfontosabb forrása a fény, melyet csak most kezdünk megérteni. Elődeink ezt már több ezer éve tudják és ezért tisztelték, imádták a Fényt, tisztelték a fény fizikai megtestesítőjét a Napot, a szellemi fény fizikai mását. Ismerték a nap hatalmát, ahogy meghatározza az ember életét, az évszakok körforgásán, a nappalok és éjszakák változásán keresztül. Tudták a fény nem csak világosság és nemcsak energia, hanem táplálék és orvosság is egyben, mely éppúgy nélkülözhetetlen az embereknek, mint a növényeknek egyaránt. Ezeket a kvantumfizika legújabb eredményei még csak most igazolnak. A természetes életmódot folytató elődeink a szabadban tartózkodva bőven részesültek a nap gyógyító sugaraiból. Erre a négy fal közé kényszerített, civilizált embernek nem igen van lehetősége. Mert az ózonpajzs sérülése miatt nem ajánlatos bármikor a napon tartózkodni. Az egészségünkhöz nélkülözhetetlen napfény növekvő hiánya, a rossz táplálkozás valamint a szellemi ?fény? fokozódó elhomályosulása a betegségek egyre nagyobb iramú elszaporodásához vezetnek.

Az eddigi kutatások a szemünkbe behatoló fénynek két fontos funkcióját ismerték meg; optikai, tartománya a látóidegeken keresztül lehetővé teszi a látást, energetikai, tartománya aktiválja az anyagcserét és hormonrendszerünk mirigyeit. A harmadik a biológiai információ, vagyis a sejtek egymással, a fény útján történő kommunikációját még csak most tárják fel.

Ami felfogó képességeink határain kívül van, azt nem érzékeljük, az nem létezik számunkra. Ennek ellenére, azért természetesen még létezik. Ismert tény, hogy szemünkkel a meglévő fényspektrumnak csupán nyolc százalékát tudjuk észlelni, mégis a fennmaradó kilencvenkét százalékot úgy kezeljük, mintha nem is létezne. Mindezt csak azért, mert képtelenek vagyunk érzékelni fizikai szemünkkel. Sajnos ez nem csak a szem felfogó képességére érvényes, hanem minden fajta érzékelésre.

A fény energia, elektromágneses rezgés, vagyis információ.
A rezgést három tényező határozza meg:
a rezonancia,
a tisztaság,
az azonosság törvénye.

A rezgés maga az élet.

A fény és az élet elválaszthatatlanok, szorosan kapcsolódnak egymáshoz.
Minden élőlény abból a fényből él, amit közvetlen vagy közvetett módon felvesz.

 

Ha érdekel a folytatás, írd meg e-mailben.