A lélek kapuja

Előszó

Előszó

Hiába lett rengeteg természetgyógyász az utóbbi időben, nagyon kis részük tud felmutatni komoly eredményeket. Az ok egyszerű: egy hetes vagy hónapos tanfolyamon nem lehet elsajátítani sem az elméleti, sem a gyakorlati tudást. Tudom, mert én is így kezdtem, vagy húsz éve. Akkor, sem azért, mert gyógyítani volt szándékom. Az előző közel húsz évben intenzíven foglalkoztam a művészettel. Az akkoriban kiábrándítónak és értelmetlenek tűnő tapasztalatok után fordultam az ezotéria felé. Egyszerűen csak kerestem a válaszokat a miértre. Nagyon sokáig hiába. Beiratkoztam egy természetgyógyász tanfolyamra. Emlékszem az egyik hallgatót csak az érdekelte, mikor kapja meg az oklevelét, mert már működött a rendelője. Érdekes volt, hiszen tudás, tehetség és gyakorlat nélkül, úgymond ?gyógyított? ? mindenesetre megélt belőle. Sokszor tapasztaltam ehhez hasonlókat, ezért sem gondoltam a gyógyításra. Természetesen a családon belül ? ha szükség volt rá ? alkalmaztam a tanultakat. Engem mindig az elméleti rész érdekelt.
A Miért, a Hogyan, az összefüggések.
Hiába, csak nem állt össze. Hiányzott valami. Nem volt egész.
Egyszer a feleségemtől kaptam egy könyvet. Emlékszem, nem örültem neki, de elolvastam. Mindig is sajátos felfogásom volt a dolgokról, sose tudtam és nem is akartam csatlakozni a nyájhoz. Így a nekik szánt agymosást sem tudtam elfogadni. Ennek ellenére ezt a könyvet elolvasás után felháborodva félredobtam.
A magyarság történetéről, a hivatalos ?tudományos? társaságok tudománytalan dogmáinak ellenkezőjét állítani érdekes lehetőség, de ennél tovább menni, már meredek túlzásnak tűnt. Egy kis idő elteltével eszembe jutott, hogy Londonban különböző könyveket olvastam a magyarság eredetéről. Másodszor is nekiláttam a könyvnek, most már összevetve az emigráció idején olvasott könyvekkel. A másodszori olvasás alatt megmagyarázhatatlan, csodálatos érzés uralkodott el rajtam. Amikor harmadszor is elolvastam, ez az érzés csak fokozódott, és tudtam jó nyomon járok. Ekkor kezdtem el intenzíven tanulmányozni a magyarság eredetét. A tanulmányok elmélyedése az ősvallás tanulmányozását eredményezte. És végre összeálltak a dolgok.
Egész lett az Egész. Megtaláltam a válaszokat.

Nincs betegség ? útmutatás van.

?Az ébredés keserűségét az öröm mámora követte? nálam is. Bár gondoltam az elkövetkező nehézségekre, de mégis, vagy talán épp ezért nekiláttam e könyvnek. Reménykedve, az összefüggések ismereteinek továbbadása széles tömegeknek, válaszokat és változásokat eredményez.A sok szkeptikus, vagy hitetlen érdektelenségének oka többnyire az igazságok elhallgatása, a félremagyarázás, a hazugságok állami szinten történő terjesztése. A részigazságok felhasználása, a pillanatnyi érdek szerint történő magyarázata elősegíti a tudatlanság terjedését. Az összefüggések ismerete és ismertetése helyett a részletek ismeretében való elmélyülés a ?tudomány? jelen iránya. És csak az kap publicitás, ami a hatalom érdekeinek a szolgálatában áll. A hosszú generációk alatt megtapasztalt tudás egyre inkább a feledés vagy a babona világába merül. Amíg a babonákat hamar feledjük, az elterjed tudományos dogmákat nagyon nehezen váltják fel az újabb ismeretek.
Időben visszafelé haladva az összefüggések fokozódó ismerete a jellemző. Tudták azt amit ma már egyre kevésbé tudnak, tartanak fontosnak:

?Ami lent van, az megfelel annak, ami fent van,
és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van??

Hernész Triszmegisztosz

 

A következő oldalt csak regisztrált felhasználók tekinthetik meg!

Folytatás

 

 

Üdvözlöm Önöket

Üdvözlöm Önöket,

Kedves Keresők!

Szeretném bemutatni Önöknek talán az utolsó polihisztort.
Itt él köztünk, csendben alkot egy kis faluban, távol a város zajától.
Nincs körülötte hűhó, kiállításai is egyre ritkulnak.
Szokatlan életút az övé.
Tanulmányait a festészettel kezdte, majd az ezotéria különböző ágaival folytatta. Többek között természetgyógyászatot is tanult. Tanulmányozta a filozófia, a vallások, valamint az ezotéria különböző ágait, és ezek összefüggéseit a magyar őstörténettel, a magyar ősvallással.
A festészet számára Istennel való kapcsolatot jelent.
A kezdeti sikerek ellenére nem hajszolta az elismerést, sőt, hátat fordított neki, hiszen az alkotás öröme fontosabb számára. Talán a csend, a nyugalom, vagy az elmélyülés a titka, vagy esetleg valami más, hogy alkotásai a lélek legmélyebb rejtelmeit is feltárják. A képeivel kiváltott gyógyulásokat talán mély hite, esetleg bizonyos felismerések, az összefüggések ismerete okozza?
Nem hirdeti ugyan, de leszármazottja azon mágusoknak, akik az emberiség őstudásának hordozói voltak. Képeivel képes kapcsolatot teremteni a felsőbb világokkal, és ez nagyban segíti a hozzá fordulók gyógyulását.
Bátran ajánlom Tisza-Kalmár György alkotásait bárkinek, aki úgy érzi, lelke felszabadítására van szüksége.

Magyar Dorka

 

 

Sumer anyagtábla

Sumer anyagtábla

 

Borbula Ida fordításában

 

?Országok országa, törvénytudás népe,

Napkelet s nyugat közt a világnak fénye.

Nagy a te nemzeted, nagy a te végzeted,

Oly messze-magasztos, hogy fel sem érheted;

Mint a magas mennység, szíved mérhetetlen,

Életed gyökere szent és sérthetetlen.

Hegyek, árnyas erdők, hős föld büszke népe,

Ez a te végzeted ősi öröksége:

Erős, gazdag vár vagy, de az örök törvényt,

Amit Isten rád rótt, vállalnod kell önként,

Hogy beteljesüljön győzelmes végzeted,

Úr oltára te vagy... emeld fel a fejed!?

 

 

 

 

Tatárlakai amulett

Tatárlakai amulett

 

 

?Oltalmazónk!

Minden titok dicső Nagyasszonya,

Vigyázó két szeme óvjon

Napatyánk fényében.?

 

Napbaöltözött Boldogasszonyunkhoz szóló

több mint hétezer éves Tatárlakai amulettre rótt ima.

 

 

Tartalom

Tisza-Kalmár György: A lélek kapu

 

Tartalom

Lánc, lánc, bevezető

Tatárlakai amulett
Sumer agyagtábla
Emlék
Aki kér
Kedves Keresők
Kevés gyógyító van
Ez a könyv azoknak szól

Az egészség igazsága

Érdekel, hogy lehetsz egészséges?
Az ?oktatásügy? ?
Az ?egészségügy? ?
Az emberi szervezet alapvető működése
Az összefüggések ismerete

 

A művészet egészsége

A művészet szerepe
A közönség szerepe
A művészek szerepe
A kritikusok szerepe
A média szerepe
A politika szerepe
Mitől lesz művész valakiből

A csakrák vagy csokrok

Az emberek többsége
Aki kér, az kap
A magyar nyelv titka
Csakra vagy csokra
A gondolat teremtő ereje

Az egészség művészete

A fény
A levegő
A víz
A föld

A lélek kapuja, a szív

Lánc, lánc, Eszterlánc

 

 

Cím

A

lélek

kapu

 

 

Tisza-Kalmár György

 

 

Szeretettel üdvözöllek!
Ha velem tartasz,
elkísérlek a "lélek útvesztőjében".

 

 

Diszel, 2010

 

 

KÖNYV - TISZA-KALMÁR GYÖRGY: A LÉLEK KAPUJA

A beteg emberek száma nagyon magas, a betegségek száma is egyre csak növekszik. Ha végig nézünk a közvetlen környezetünkben, látatjuk ismerőseink többsége szenved valamilyen fajta betegségben. Feltehetőleg a lakosság 70 százalékának van valamilyen egészségi problémája.
Ez az arány a jövőben csak növekedni fog.
Gondoljanak bele!
Az emberek túlnyomó többsége nem tudja, hogy az egészség megszerezhető - megtanulható!
Sőt az emberi szervezet alapvetően öngyógyító!
Öngyógyító még akkor is ha ezt nem tudják.
Nem tudhatják mert nem ezt tanítják.
Nem ezt tanítják mert nem ez az érdekük!
A betegséget tanítják, azt sulykolják belénk unós untalan.
Csak nézzék meg a médiában a főműsor előtt, amely a legnézettebb és a legdrágább, kik mit reklámoznak. A legtöbbször valamilyen gyógyszert hirdetnek, ezt követi legtöbbet hirdetők közül valamelyik bank.  Bár a sorrenden fordítani kellene, hiszen aki kölcsönt vesz fel annak előbb-utóbb gyógyszerre lesz szüksége.
Az egészséges ember nem hoz hasznot a gyógyszeriparnak.
Az egészséges ember hajlamosabb az egyéni gondolkodásra, főleg ha nem nézi a médiákat.
A gondolkodó ember veszélyeztetheti a hatalmat, a beteg, az egyéni gondolkodásra képtelen, kiszolgáltatott tömeget könnyű igában tartani.
Úgy gondolom ebben a helyzetben mindenkinek létfontosságú az egészség megszerzése, megtartása,
alapvető ?állampolgári joga? - feladata.
Az államhatalom hihetetlenül kifinomult és hathatós terrorja ellen csak nagyon keveseknek sikerül tiltakozniuk, és még kevesebbeknek sikerül ezt a nagy nyilvánosság elé tárni.

A tudományosság álcája alatt, az államhatalom ?hivatalosan? terjesztett hazugságai helyett most még van lehetőség - bár valószínű nem sokáig -

az egészség, az egészséges élet ismeretének elsajátítására
.

Ezért könyvemet mindenki számára elérhetővé teszem ezen oldalon keresztül, remélem sokaknak tudok ezzel segíteni. Bár nincsenek illúzióim, tudom az inkvizíció kora, a sötétség mai napig is tart.
Az embereket téves tanításokkal, féligazságokkal hazugságokkal traktálják évszázadok óta.
Azzal is tisztába vagyok, hogy az emberek többségét nem érdekli saját egészsége.
A hitetlenkedőknek talán nem ártana többet tanulni a több ezer éves tanításokból, melyeket mára már a legújabb ?tudományos? kutatások is igazolnak. 100 évvel ezelőtt Albert Einstein rá jött, hogy sem a tér, sem az idő nem létezik. ezek pusztán gondolati teremtmények. Egy hatalmas illúzió, tökéletesen megszerkesztve, amelyben mindenki azt  hiheti, amit csak akar.

Ön miben hisz?!