Irások

Veszélyben a Dunántúl ivóvíz készlete

Veszélyben a Dunántúl ivóvíz készlete

Nem olyan régen olvastam egy az interneten keringő hírlevélben az ország víz készletéről. Akik figyelemmel kísérik a világban történő eseményeket, tudják, hogy a vízért egyes helyeken már kíméletlen harc folyik. A készletekért némely csoportok területeket és országokat foglalnak el. Szeretném felhívni az érdekeltek, vagyis az itt élők figyelmét: víz készletünk veszélyben van!

Bővebben ...

Kevés gyógyító van

Kevés gyógyító van

Hiába lett rengeteg természetgyógyász az utóbbi időben, nagyon kis részük tud felmutatni komoly eredményeket. Az ok egyszerű: egy pár hetes vagy hónapos tanfolyamon nem lehet elsajátítani sem az elméleti, sem a gyakorlati tudást. Tudom, mert én is így kezdtem, vagy húsz éve. Akkor, sem azért, mert gyógyítani volt szándékom.

Bővebben ...

Az évszázad felfedezése, amely veszélyeztetheti a Bükki Nemzeti Parkot és Magyarországot

Az évszázad felfedezése,
amely veszélyeztetheti a Bükki Nemzeti Parkot és Magyarországot

Egy idős barátom pár évvel ezelőtt érdekes és egyben felháborító dolgokat mondott el nekem. Talán megérezte egészsége romlását, vagy mert már sejtette a várható következményeket, esetleg mindkettő. Mint a szakmában elismert és megbecsült bányamérnök bejárta a világot. Sokat mesélt a dél afrikai bányák hihetetlen mélységeiről, az ott lévő hőségről és sok érdekes helyről. Majd minden átmenet nélkül elmondta, hogy felfedezett egy új anyagot, amelynek még nincs neve.

Bővebben ...

Az egészségügyi maffia, A betegséget tanítják! Ha kell erővel belénk verik.

Az egészségügyi maffia

A betegséget tanítják! Ha kell erővel belénk verik.

Egyre több tisztességes orvos emeli fel szavát az igazság érdekében, még akkor is ha ez a meghurcoltatásával jár. Ezen orvosok közül szeretnék idézni egyet. Ghislaine Lanctot, aki csaknem húsz évi prakxis után írta meg nagy sikerű könyvét, Az egészségügyi maffia címmel, melyből idézem az alábbi döbbenetes sorokat:

Bővebben ...

Erősebb vírus ? erősebb rendőrállam, David Icke felhívása

Erősebb vírus ? erősebb rendőrállam

Azoknak a figyelmébe ajánlanám David Icke felhívását, akiknek kényelmesebb a fejüket a homokba dugva tartani, nehogy a komfort érzetük megsérüljön. Valószínű ezeket nem érdekli saját gyerekük jövője sem.

?A H1N1 vírust ?sertésinfluenzának? hívják, de az a sertésinfluenzának, a madárinfluenzának és a szezonális influenzának egy laboratóriumban előállított kombinációja, amely a tömeges oltás globális programjának igazolására szolgál, hogy beolthassák a lakosságot az erősebb vírus változatával, a kiselejtezés szándékával, rövid és hosszú távon.?

Bővebben >>>

A parlagfű, vagy a törvényerőre emelt butaság

A parlagfű, vagy a törvényerőre emelt butaság

Egy ideje köztudott az a tény, hogy az allergia kialakulását a lelki problémák okozzák.
Törvényalkotóink hozzáértését és morálját dicséri ez az újabb rendeletük a parlagfűről, amelyben nem, hogy próbálnák enyhíteni az így is hihetetlenül magas terheken, hanem inkább még fokozzák a lakosságra nehezedő stresszt egy újabb adóval. Igen, aki vidéken él az tudja, hogy ez egy újabb lehetőség a megadóztatásra.

Bővebben ...

A jogállam rabszolgái, a banki károsultak kiszolgáltatottsága

A jogállam rabszolgái, a banki károsultak kiszolgáltatottsága

Demokráciában élünk - jogállamban. Ezt sulykolják belénk. De mi az a jogállam? És hol van jogállam?
A jogállam jelentése korunkban, hogy az állam és az azt finanszírozó - fenntartó pénz hatalmak jogosan tartják rabszolgasorban állampolgáraikat?
Páran még emlékeznek a kommunizmus diktatúrájára. Nos egyáltalán nem kívánom vissza, de ha jól belegondolunk talán jobb volt a nagy tömeg számára. Most is diktatúra van.
A pénz diktatúrája.

Bővebben ...

Maxwell Igan: Az ébredés

ÍRÁSOK  ?  Maxwell Igan: Az ébredés

Szeretném figyelmébe ajánlani ezt az írást.
Ha tetszik ha nem, el kellene olvasni mindenkinek, legalább egyszer. Aztán el kellene gondolkozni rajta. Sok olvasó, számára talán meglepő dolgokkal fog szembesülni, és sokan mások mondhatják, nincs semmi újdonság benne. Mindenesetre amit leír az sajnos igaz, és ami a legfontosabb ott van a sorok között a megoldás is. Bár van ahol nem értek egyet az írással, de egészében csak ajánlani tudom az empátia hiányban szenvedő, a fejüket homokban tartó fogyasztóknak.

Itt az ébredés ideje.

?Legyünk őszinték.
A rendszer, amiben élünk, korrupt.
Velejéig romlott, önmagát szolgálja és pszichopaták és bűnözők működtetik.

És ezt mindenki tudja, mégis megússzák. És a világ ugyan ilyen hibásan működik tovább csak azért,
mert hagyjuk, hogy így történjen
."

Ne fogadd el ezt így!

?Az anyag valójában nem is létezik. Minden anyag létét és forrását egyetlen erőnek köszönheti,
ami rezgésbe hozza az atom részecskéit és egyben tartja ezt a parányi naprendszert.
E mögött az erő mögött egy tudatos és intelligens elme létezését kell feltételeznünk.
Ezt az elmét minden anyag összességének hálózata alkotja."
Max Planck

?A valóság egy illúzió, ámbár egy nagyon állandó fajta."
Albert Einstein

 

Maxwell Igan: Az ébredés

Első rész

Második rész

Harmadik rész