Kérdések

Minden betegség gyógyítható?

Kérdések

Minden betegség gyógyítható?

Igen, minden betegség gyógyítható, ha megszüntetik a betegség kiváltó okát.
A kiváltó ok megszüntetésével, a betegség is megszűnik.
Előfordulnak úgynevezett ?magunkkal hozott betegségek?, melyet előző életünk megoldatlan feladataként hoztunk magunkkal. Ezeket nehezebb kezelni, de a feladat sikeres megoldásával a betegség is megszűnik. Aki egy kicsit is jártas az ezotéria világában, az tudja, hogy nincs betegség. Amit annak tartanak az nem más, mint egy erősebb figyelmeztetés, mert letértél a helyes útról, egy jelzés, amire oda kell figyelni.

Miért van ez a sok betegség?

Kérdések

Miért van ez a sok betegség?

Ez egy jó kérdés. Egyrészt rohamosan nőtt, nő a lélekszám. Másrészt megnőtt a betegségek száma is. És mivel a betegségek száma nem olyan arányban nő, mint ahogy egyesek szeretnék, ezért mindent megtesznek ennek érdekében. Különböző új betegségek kerülnek ?forgalomba?, mint például az új influenza vírus. Ezzel párhuzamosan teszik tönkre az emberi kapcsolatokat, ezzel elősegítve a betegségek számának növekedését.
Egy mondatban?!
A gyógyszeripar a legjövedelmezőbb és a legnagyobb üzletág, ezáltal a legbefolyásosabb is.

Kik hozzák rendeleteket, a törvényeket...?

Lehetséges, és működik-e a távgyógyítás?

Kérdések

Lehetséges, és működik-e a távgyógyítás?

Röviden, igen lehetséges és működik. Természetesen ezzel is az a baj, mint a recepttel, amelyet felírnak a betegségre. Elmulasztja ugyan a betegséget, de nem ad tartós gyógyulást. Amíg a kiváltó ok meg nem szűnik, a betegség ismételten megjelenik. Különböző formában: erősebben vagy más problémákkal jelentkezik. Tehát az okot, a betegséget kiváltó okot kell megszüntetni. A probléma okát kell megoldani. A ?beteg? aktív részvételével.

Gyógyítható-e a rák?

Kérdések

Gyógyítható-e a rák?

Igen a rák gyógyítható.
Sőt!
Sokak szerint nem is betegség.

Testünkben állandóan jelen van az összes betegség csirája, különböző formákban. Az egyensúly megbomlásakor ezek valamelyike idézi elő a betegség kialakulását. Így mint a rák is, egy kontrollálatlan, gyors növekedésű sejtszaporulat következtében alakulhat ki, melyet elsősorban érzelmi hatások indíthatnak el. Nagyon sok ember szervezetében megtalálhatóak a különböző daganatok, melyekkel akár évtizedekig is élhetnek. A köztudatban, melyet a ?tudományos orvoslás? terjesztett el, ez a betegség általában halálos kimenetelű. Ezért a tünet felfedezését (megismertetését) követően, maga a tudat, elindít egy láncreakciót, melynek vége a beletörődés, az elkerülhetetlenek hit halálos betegség kialakulása.

Ha tisztában lennének az emberi szervezet működésével, ez nem fordulhatna elő.

Tehát amíg harmóniában élünk, amíg a lelkünk harmonikus, gondtalan, a testünk is egyensúlyban, egységben van. Vagyis ha megállapítják ezt ?betegséget?, nem orvostól-orvosig kellene rohangálni, hanem keresni kell olyan valakit, segítőt, aki képes a LÉLEK harmóniáját visszaállítani!

A lélek harmóniája megteremti testünk egészségét.

Mit tegyek mikor az orvos felírja ezt a sok mérget?

Kérdések

Mit tegyek mikor az orvos felírja ezt a sok mérget?

Gondolkozz!
Mit válaszolhatok erre őszintén? Ha a meggyőződésemet leírom, beperelhetnek. Tehát csak annyit mondhatok erre, hogy én nem szedek be gyógyszert. Csak természetes anyagokat a természetből. Ezért saját kertem van. A természet patikája a legjobb orvosság mindenre. Nem minden orvos gyógyító, mint ahogy nem minden természetgyógyász sem az. Keress magadnak olyan valakit, aki segíteni tud a problémáid megoldásában. Sajnos mára a legtöbb orvos nem más, mint a gyógyszeripar által felhatalmazott jogosítvánnyal bíró üzletkötő. Szerencsére nem mindegyik, de egyre jobban rákényszerítik őket.

Mi az oka a betegség kialakulásának?

Kérdések

Mi az oka a betegség kialakulásának?

A lelki gondok idézik elő a test betegségeit.
Ép testben, ép lélek, és ha ép a lélek, a test is ép,
mert a közismert szólás fordítva is igaz. A betegségek kialakulásának oka a lélekben bekövetkezett harmónia vesztés. A lélek által keltet üzenet megértése fontos a betegség megelőzésében, mert akik nem ismerik lelküket, kénytelenek a testükkel megismerkedni.